Yhteystiedot:
UnifyIT on kumppanisi kaikissa tietotekniikan tarpeissasi! Tutustu palveluihimme.
Tukiportaali

5 Syytä, Miksi kannattaa siirtyä Microsoft 365-ympäristöön

DALL·E 2024-09-30 02.08.53 - A luxurious and widescreen hero image for a blog post titled 'Top 5 Benefits of Migrating to Microsoft 365 for Small Businesses.' The image should dep

Nykypäivän nopeasti muuttuvassa digitaalisessa maailmassa pienyritykset tarvitsevat joustavia, turvallisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja pysyäkseen kilpailukykyisinä. Microsoft 365, pilvipohjainen tuottavuusratkaisu, tarjoaa juuri sitä ja paljon muuta. Jos tavoitteesi on parantaa tiimien yhteistyötä, lisätä tietoturvaa tai vähentää kustannuksia, Microsoft 365 voi olla juuri se ratkaisu, jota yrityksesi tarvitsee. Tässä viisi syytä, miksi Microsoft 365:een siirtyminen voi mullistaa yrityksesi toimintaa.

1. Tehostettu yhteistyö Teamsin ja SharePointin avulla

Tehokas viestintä ja yhteistyö ovat menestyvän liiketoiminnan kulmakiviä, erityisesti etätyön aikakaudella. Microsoft 365 tekee tiimien yhteydenpidosta ja yhteistyöstä helppoa, olipa kyseessä etätyö tai toimistolla tehtävä työ.

  • Microsoft Teams tarjoaa alustan keskustelulle, tiedostojen jakamiselle ja virtuaalikokouksille yhdessä paikassa.
  • SharePoint toimii keskitettynä alustana tiedostojen jakamiseen ja yhteistyöhön, varmistaen, että tiimin jäsenet voivat käyttää uusimpia tiedostoja ja työskennellä yhdessä reaaliajassa.

Nämä työkalut tehostavat työnkulkuja ja mahdollistavat tiimityön tehokkuuden, riippumatta siitä, missä tiimin jäsenet fyysisesti työskentelevät.

2. Yritystason sähköposti ja kalenterit Outlookilla

Liiketoiminnan sujuva viestintä on elintärkeää mille tahansa pienyritykselle. Microsoft 365 tarjoaa ammattimaisen sähköpostialustan Outlookilla, mikä takaa yrityksellesi laadukkaan, yritystason sähköpostiratkaisun.

  • Räätälöidyt sähköpostiosoitteet vahvistavat brändin imagoa.
  • Jaetut kalenterit ja yhteystiedot helpottavat tapaamisten aikataulutusta ja projektinhallintaa.
  • Integrointi tehtävienhallinnan, yhteystietojen ja aikataulutuksen kanssa vähentää hallinnollisiin tehtäviin kuluvaa aikaa, mikä antaa mahdollisuuden keskittyä strategisiin toimintoihin.

3. Vahva tietoturva ja vaatimustenmukaisuus

Yksi pienyritysten suurimmista haasteista on tietoturvan varmistaminen. Microsoft 365 tarjoaa yritystason tietoturvaominaisuudet, jotka on suunniteltu suojaamaan tietoja tietomurroilta, haittaohjelmilta ja luvattomalta käytöltä.

  • Advanced Threat Protection (ATP) auttaa tunnistamaan ja estämään haitallisen sisällön.
  • Monivaiheinen tunnistautuminen (MFA) varmistaa, että vain valtuutetut käyttäjät pääsevät käsiksi arkaluontoisiin tietoihin.
  • Sisäänrakennetut tiedon salaustyökalut ja vaatimustenmukaisuusominaisuudet auttavat yritystä täyttämään GDPRja muiden sääntelyjen vaatimukset.

Microsoft 365siirtymällä yrityksesi voi hyödyntää vahvaa tietoturvaa ilman kalliita laiteinvestointeja.

4. Pilvitallennus ja varmuuskopiointi OneDriven avulla

Tietojen menetys voi olla katastrofaalista mille tahansa yritykselle. Microsoft 365mukana tuleva OneDrive tarjoaa jokaiselle käyttäjälle 1 TB pilvitallennustilaa, joka varmistaa tiedostojen turvallisen tallennuksen ja helpon pääsyn mistä tahansa.

  • Automaattinen varmuuskopiointi varmistaa, että tiedot ovat aina turvassa, vaikka laitteet katoaisivat tai vahingoittuisivat.
  • Pilvitallennus mahdollistaa tiedostojen sujuvan jakamisen ja yhteistyön tiimin jäsenten välillä sijainnista riippumatta.
  • Voit käyttää dokumentteja millä tahansa laitteella, mikä tekee työnteosta joustavaa, olitpa kotona, toimistolla tai liikkeellä.

OneDriven avulla yrityksesi voi poistaa tietojen menetyksen riskin ja parantaa tiedostojen käytettävyyttä.

5. Kustannustehokas ja skaalautuva

Microsoft 365 tarjoaa joustavia hinnoitteluvaihtoehtoja, mikä tekee siitä kustannustehokkaan ratkaisun pienyrityksille. Maksat vain niistä palveluista, joita tarvitset, ja yrityksesi kasvaessa voit helposti skaalata tilauksesi tarpeidesi mukaan.

  • Ei alkuinvestointeja laitteisiin: Koska Microsoft 365 on pilvipohjainen ratkaisu, et tarvitse kalliita palvelimia tai IT-infrastruktuuria.
  • Ennustettavat kuukausikustannukset auttavat hallitsemaan IT-budjettia tehokkaammin.
  • Kun yrityksesi kasvaa, voit helposti päivittää tilausta uusille käyttäjille tai lisätä kehittyneitä ominaisuuksia, kuten tietoturvaa ja analytiikkaa.

Tämä tekee Microsoft 365ä ihanteellisen ratkaisun yrityksille, jotka haluavat hallita kustannuksiaan ilman, että ne joutuvat tinkimään teknologiasta.

Yhteenveto: Onko Microsoft 365 oikea ratkaisu yrityksellesi?

Pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat parantaa yhteistyötä, lisätä tietoturvaa ja vähentää IT-kuluja, Microsoft 365 tarjoaa kattavan ja skaalautuvan ratkaisun. Siirtymällä tähän pilvipohjaiseen alustaan yrityksesi voi pysyä kilpailukykyisenä ja joustavana, riippumatta eteen tulevista haasteista.

Jos yrityksesi on valmis ottamaan seuraavan askeleen IT-tehokkuudessa, harkitse yhteistyötä luotettavan IT-kumppanin, kuten UnifyIT:n kanssa. Tiimimme varmistaa sujuvan siirtymän ja tarjoaa jatkuvaa tukea, jotta voit keskittyä tärkeimpään – liiketoimintasi kasvattamiseen.